Hoe kan ik mijn kindje inschrijven bij De Toverschommel?

Wij nodigen ouders en toekomstige ouders altijd uit om een kijkje te komen nemen in een van onze vestigingen. U krijgt bij de eerste kennismaking een informatief gesprek en een rondleiding. Besluit u uw kindje bij ons in te schrijven dan geven wij u een inschrijfformulier mee welke u ook hieronder kunt downloaden. Als wij deze ingevuld en getekend terug hebben en het inschrijfgeld is voldaan dan is de inschrijving definitief en bent u zeker van een plekje.

Lokaal Loket Kinderopvang

Als je opvang zoekt voor je kindje dien je deze ook inschrijven bij het Lokaal Loket Kinderopvang van de gemeente. Op deze manier heeft het Lokaal Loket Kinderopvang zicht op het aantal kindjes dat opvang zoekt. Bij de locaties staat vermeld bij waar je je kindje kunt inschrijven.

Kom eerst kennis maken

Als u vrijblijvend een afspraak wilt maken of eerst meer informatie wilt hebben. Dan kan dat heel eenvoudig door gebruik te maken van onderstaand formulier. Wij zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen.

Het inschrijfformulier downloaden

Download het inschrijfformulier op de documenten pagina.

Het inschrijfformulier versturen

Mail het ingevulde en getekende document door naar:

Voor Baarle-Hertog: [email protected]

Voor Hoogstraten: [email protected]

Voor Turnhout: [email protected]

Opvangdagen

Bij de inschrijving bepaalt u welke dagen u opvang nodig heeft en per wanneer de opvang in gaat. Wij hanteren een minimum van 2 opvangdagen voor je kindje. Dit omdat uw kindje zich beter en sneller thuis zal voelen en zichzelf volledig op zijn gemak kan ontwikkelen. Het is altijd mogelijk om eens een extra dag te komen of een dagje te ruilen als de planning dit toelaat. U kunt de leidsters op de groep vragen of er nog een plekje vrij is op de gewenste dag. Dit kan tijdens het haal- of breng moment of via de ouder app Bitcare.

Heb ik recht op Kinderopvangtoeslag?

Omdat wij werken met Vaste Prijs kunt recht hebben op het Groeipakket van de Vlaamse Overheid. In 2024 is dit een teruggave van €3,50 per aanwezige dag. Daarnaast heeft u mogelijk recht op belastingteruggave of -voordeel. U krijgt hiervoor ieder jaar een attest.

Woont u in Nederland dan heeft u dezelfde rechten als in Nederland.4

Registratienummer buitenlandse opvang?

U kunt ook een kindje wonend in Nederland inschrijven bij De Toverschommel. U heeft dan dezelfde rechten als bij een Nederlandse kinderopvang. Om de kinderopvangtoeslag aan te vragen heeft u ons registratienummer buitenlandse opvang nodig. U kunt in het Register Buitenlandse Kinderopvang voor onze vestigingen nakijken wat de nummers zijn en tot wanneer deze geldig zijn.