Over De Toverschommel

In 2010 is het idee ontstaan om een kinderopvang te starten en in 2011 is de eerste vestiging geopend. Ondertussen zijn er drie locaties waar wij doorheen de jaren al veel kindjes hielpen ontwikkelen.

Kinderopvang De Toverschommel bestaat sinds juni 2011 en is opgericht door mij, Carianne Vreezen en ik ben mama van 2 leuke jongens. Mijn eerst kinderopvang zit in de voormalige dokters woning in Baarle-Hertog met een mooie grote groene tuin. In de loop van de jaren heb ik een sterke visie ontwikkeld, namelijk dat kinderen de ruimte moeten krijgen om te ontwikkelen. Dit doen ze zelfstandig maar onder toezicht. Kinderen moeten hun eigen grenzen leren kennen en kunnen verleggen zodat ze zelfvertrouwen opbouwen. Dit zorgt voor een sterke ontwikkeling en doorzettingsvermogen. Het is een natuurlijk proces wat niet afgeremd zou mogen worden door hun omgeving.

Ik zit niet graag stil en in 2017 ben ik gaan zoeken naar een locatie voor mij 2e kinderopvang. Dit was niet makkelijk want veel locaties voldeden niet aan mijn eisenpakket. Uiteindelijk vond ik de perfectie locatie midden op de Vrijheid in Hoogstraten. Een pand waarvan niemand weet dat het zo groot is en waar een heerlijk rustige en overzichtelijke tuin bij zit.
Vestiging Hoogstraten is in 2018 geopend en straalt rust en huiselijkheid uit met natuurlijke materialen en kleuren.