Over De Toverschommel

In 2010 is het idee ontstaan om een kinderopvang te starten en in 2011 is de eerste vestiging geopend. Ondertussen zijn er drie locaties waar wij doorheen de jaren al veel kindjes hielpen ontwikkelen.

Bij de visie van de Toverschommel gaan wij uit van het competente kind. Een kind waar we vol verwondering naar kijken.

Bij ons staat het kind centraal. We kijken wat het nodig heeft, voelt hij of zij zich veilig, wordt hij of zij voldoende uitgedaagd zowel motorisch als cognitief. Het is belangrijk dat een kind op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Door de groep goed te observeren weet je wat ze nodig hebben en wij spelen hier op in.

Kinderen krijgen bij ons de vrijheid om te kunnen ontwikkelen. Zo leren ze hun eigen grenzen kennen en te verleggen. Dit is goed voor hun zelfvertrouwen. Wij begeleiden ze door het aanbieden van de juiste materialen om hier spelen hun ontwikkeling bij te ondersteunen.

Ieder kind is anders en ieder gezin is uniek. Ik streef ernaar om voor ieder kind passende en liefdevolle opvang te bieden zodat ze optimaal kunnen ontwikkelen, kinderen zijn de toekomst!

Bij de visie van de Toverschommel gaan wij uit van het competente kind, waar we vol verwondering naar kijken!

Ik ben Carianne Vreezen moeder van 2 jongens. In de loop van de jaren heb ik een sterke visie ontwikkeld, namelijk dat kinderen de ruimte moeten krijgen om te ontwikkelen. Dit doen ze zelfstandig maar onder toezicht. Kinderen moeten hun eigen grenzen leren kennen en kunnen verleggen zodat ze zelfvertrouwen opbouwen. Dit zorgt voor een sterke ontwikkeling en doorzettingsvermogen. Het is een natuurlijk proces wat niet afgeremd zou mogen worden door hun omgeving .Ieder kind is anders en ieder gezin is uniek. Ik streef ernaar om voor ieder kind passende en liefdevolle opvang te bieden zodat ze optimaal kunnen ontwikkelen, kinderen zijn de toekomst! Daar moeten we ze op voorbereiden, niet tegen beschermen. Mijn visie is duidelijk zichtbaar in de werking van mijn 3 prachtige kinderopvang locaties, waar we dagelijks 100 kinderen vol verwondering uitdagen zich op hun eigen tempo te ontwikkelen.

Gaandeweg is er ook het idee ontstaan voor ToverNanny. Niet ieder kind voelt zich fijn in een grote groep en dit moet gerespecteerd worden. Tovernanny is dan een hele mooie oplossing. Een Nanny komt naar jullie thuis en is zo veel mee dan een oppas. Ze geeft de extra ondersteuning waar nou net behoefte aan is. Ze is jullie duizendpoot, raadgever, klankbord die perfect inspeelt op de wensen en behoeftes van jullie gezin!

ToverNanny helpt jullie graag bij het vinden van een betoverende Nanny voor jullie mooie gezin!