Vakantieopvang bij De Toverschommel

Wij zijn in de zomervakantie gewoon open waardoor uw kindje lekker bij ons kan komen spelen.

We zijn in de zomervakantie gewoon open. Ook als uw kindje normaal niet bij De Toverschommel in de opvang zit bieden wij de mogelijkheid om voor korte periode gebruik te maken van vakantieopvang bij De Toverschommel.

Wij bieden dit aan voor kinderen van o tot 4 jaar. Net als bij onze reguliere opvang heeft u in Hoogstraten en Turnhout een Kindcode nodig. Als u die al heeft kunt u die doorgeven, anders kunt u er een aanvragen. In Baarle-Hertog valt de vakantieopvang onder de Vrije Prijs. Er gelden dezelfde voorwaarden en eventueel belastingvoordelen als bij de normale opvang. Het enige verschil is dat er direct een einddatum voor de overeenkomst wordt toegevoegd.

Uw kindje draait dan mee in het dagritme van De Toverschommel. Dit betekent lekker veel buiten spelen, samen fruit eten, verse boterhammetjes, in de middag picknicken in de tuin en misschien wel een ijsje als tussendoortje wanneer je met je voetjes in het water zit. Want in de zomerperiode kan het lekker warm zijn en wat is er dan leuker dan buiten met water spelen?

Wilt u graag inschrijven voor de vakantieopvang? Laat het ons weten, dan plannen we een kennismaking. Dat kan via het contactformulier op onze contact pagina.

Kijk voor meer informatie op onze prijzen pagina.